mountainbike-club de Dabbers

De Dabbers worden financieel ondersteund door deze sponsors :

tapibel Tapibel, carpets for events
Bent U zoek naar tapijt voor een beurs, evenement, opendeurdagen, ... Ga dan even een kijkje nemen bij Tapibel, Belgisch fabrikant van kwaliteitstapijten voor evenementen.
adequaat AdeQuaat Filemaker Development
AdeQuaat ontwikkelt voor bedrijven administratieve en bedrijfsondersteunende maatsoftware in de meest ruime betekenis.
alders Alders Logistics
Opgericht in 1930 is Alders Transport & Logistics uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Belgische transport- en logistieke sector, met een sterke specialisatie in logistieke oplossingen voor de staal-, non-ferro-, bouwmaterialen-, automotive, dranken- en papiersector.
bax Bax Fietsen & Tuinmachines
Hun vakkennis, jarenlange ervaring en enthousiasme maken van deze zaak een plaats waar u in alle vertrouwen terecht kunt voor fietsen, tuinmachines en bijhorende benodigdheden.
daemen Houtzagerij Daemen
Hout nodig ?
Eén adres : houtzagerij Daemen in Bocholt.
averkurk Aver-Kurk kurkvloeren
Aver-Kurk kurkvloeren is een dynamisch familiebedrijf dat ernaar streeft om een zo perfect mogelijke service aan te bieden. Het bewerken en plaatsen van de kurkvloeren gebeurt door zaakvoerder Ben Buteneers zelf terwijl de klant kan rekenen op het deskundige advies van zijn echtgenote Daisy. Door vrijwel alles in eigen beheer uit te voeren, zijn ze in staat om snel in te spelen op de vraag van de klant en een persoonlijk advies op maat te verstrekken.Dabberkalender

Een overzicht van de toertochten die de Dabbers gepland hebben de komende weken.01.01